Ultimele ajustări ale lui Depor

Deportivo La Coruna se pare că și-a stabilit primul 11, iar Pepe Mel l-a aliniat în amicalul cu West Bromwich Albion de acum câteva zile. Deși mai sunt așteptate două-trei nume până pe 1 septembrie, duelul cu Real Madrid pare că este deja pregătit în formula expusă contra britanicilor lui Tony Pulis.

Ruben : GK-ul împrumutat la Anderlecht în sezonul trecut l-a convins pe antrenorul galicienilor că-i cea mai bună variantă în momentul de față.

Juanfran : fundașul dreapta este bătut în cuie pe această poziție deși evoluțiile sale din sezonul precedent nu au fost nemaipomenite.

Schar – Sidnei : noul cuplu de fundași centrali s-a descurcat impecabil contra lui WBA și se pare că cei doi pornesc titulari și contra Madridului. Dacă postul lui Schar este incontenstabil, Sidnei le-a luat fața lui Arribas și Albentosa deși în campionatul trecut niciunul nu a evoluat mai mult decât decent.

Luisinho : Navarro se pare că va fi doar o soluție de avarie, atunci când Luisinho nu va putea acoperi banda stângă.

Mosquera – Giulherme : cei doi închizători par să-l lase pe Borges pe margine în startul sezonului, Mosquera fiind desemnat și căpitanul echipei. Rămâne de văzut dacă Guilherme își va da interesul mai mult pentru echipa sa, după ce în destule dueluri din campionatul precedent mergea pe teren când rolul lui era fundamental.

Bakkali-Colak-Cartabia : un trio care poate să-l completeze excelent pe Florin Andone. Doi nou-veniți și un Emre Colak dornic de performanțe notabile în tricoul lui Deportivo, pot concretiza pozitiv jocul echipei lui Pepe Mel.

Florin Andone : singur pe post, românul nu-și face griji prea mari pentru locul de titular. Venirea lui Adrian ar putea conduce însă la o concurență interesantă ori la un duo ofensiv.

Deportivo La Coruna are resurse să-și canalizeze forțele pentru o clasare în prima jumătate, iar experiența lui Pepe Mel ar trebui să o scutească pe formația galiciană de orice risc în noua ediție de La Liga.