GOALănește

 

Ignoranța ultimului transfer al celor de la Newcastle a fost trată cu umor de presă și de rețelele de socializare dar la scurt timp, fanii au impus punctul de vedere de care clubul trebuie să se atașeze. Subiecte diferite dar punctul comun este clubul Newcastle.

Kenedy, sosit de la Chelsea,a surprins neplăcut pe toată lumea când a spus că nu știe prea multe despre club. Acesta s-a mai gândit puțin și a completat că a văzut filmul „GOAL” și de acolo știe de această echipă. Privită cu umor și ironie, această replică este dezolantă, într-o epocă în care informațiile sunt mai detaliate ca niciodată. Poate că aș fi fost și eu amuzat de ce a spus dacă l-aș fi văzut în tricoul lui Burnley sau Bournemouth dar să spui despre un club precum Newcastle că filmul din 2005 este motivul pentru care ți-a atras atenția denotă ignoranță grosolană.

În altă ordine de idei, la meciul de aseară cu Burnley,1-1, fanii au protestat pentru situația dramatică a echipei care a retrogradat de două ori în ultimii 10 ani, sub conducerea lui Mike Ashley.

“Nu renunța niciodată la clubul tău. Continuă să-l susții, e clubul tău și crede-mă, Newcastle e mai mare decât oricine. Știu, doare, dar mergi înainte! El e un singur om, noi suntem un oraș, o întreagă populație. Crede-mă!”, a fost mesajul fanilor lui Newcastle transmis patronului.