Dacă acum câteva zile am scos în evidență echipele favorite ale jucătorilor de tenis, astăzi vreau să scriu despre celebritățile de la Hollywood și „soccer-ul” pe care americanii abia încep să-l descopere.

Daniel Craig – Actualul „James Bond” este un fanatic susținător al celor de la FC Liverpool, iar un episod interesant din trecut a avut-o în prim plan pe mama acestuia. Aflată în același avion cu Alex Ferguson, aceasta a primit din partea antrenorului lui Manchester United din acea perioadă, un bilet la un meci de pe Old Trafford dar a refuzat, motivând că nu și-ar imagina vreodată că fiul său, Craig ar asista la meciul rivalei.

Tom Hanks este un cunoscut fan al celor de la Aston Villa. Acesta a apărut și în programele postului TV al clubului din Birmingham în câteva situații și a declarat că a ajuns să țină cu ei deoarece numele echipei era „pleasant”.

Actorul de comedie, Will Ferrell este un fan declarat al londonezilor de la Chelsea.

 Dominic Monaghan este cunoscut pentru rolul din serialul „Lost” sau „Lord of the rings” dar și pentru prezența în videoclipul featuringului dintre Eminem și Rihanna, „I love the way you lie”. Alături de fratele său este cunoscut pentru atașamentul față de Manchester United, în timp ce tatăl lui este fan al celor de la Manchester City.

Gerard Butler nu și-a ascuns niciodată sentimentele față de clubul scoțian, Celtic Glasgow.

Hugh Grant este fanul celor de la Fulham. Înainte să fie actor, era îngrijitorul gazonului de pe arena „Craven Cottage”, așadar a fost legat de acest club dinainte să ajungă faimos.

Keira Knightley este cea mai frumoasă actriță care ține cu West Ham United. Cel puțin din câte cunosc. Amuzantă este delclarația ei din urmă cu câțiva ani în care a spus că nu voia să aibă televizor în casă dar a cedat acestei rigori pentru că „era ridicol să mă uit la fotbal pe laptop”.

Samuel L. Jackson nu mai are nevoie de prezentări. Cel puțin când vine vorba de cariera de actor. Dacă vorbim despre el în calitate de suporter, atunci poza de mai jos nu cred că necesită precizări suplimentare.

Nu-s convins că Charlize Theron este cea mai fanatică susținătoare a lui Chelsea dar se pare că londonezii în albastru i-au atras atenția cel mai mult.

Nici Justin Timberlake n-a rezistat tentației fotbalului, iar echipa favorită a acestuia este inscripționată pe fesul purtat de artist în poza de mai jos.

Jamie Dornan este cunoscut publicului din România pentru „50 shades of Grey” dar și pentru serialele „The fall” ori „Once upon a time”. „Mr. Grey” este foarte atașat de clubul britanic, Manchester United.

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns