Și tenismenii sunt microbiști

Despre preferințele fotbalistice ale tenismenilor, în rândurile de mai jos. Fie că vorbim de trecut sau prezent, tenisul este implicat pe mai multe planuri, iar sportul-rege aer legături strânse și cu sportivii care „desenează” în alb zilele acestea, la Wimbledon.

Nick Kyrgios, australianul cu unul din cele mai controversate comportamente pe terenul de tenis este un fan declarat al englezilor de la Tottenham. Acesta a fost suprins cu noul tricou al celor de la Spurs, în prima zi de la Wimbledon.

Tomas Berdych este un susținător declarat al celor de la Manchester United, cehul fiind vizitat în urmă cu trei ani de Juan Mata și Antonio Valencia care i-au oferit și un tricoul cu formația de pe Old Trafford.

Stefan Edberg, fostul antrenor al lui Roger Federer și câștigător a 6 Grand Slamuri este un împătimit fan al celor de la Leeds, acesta ajungând pe Elland Road pentru meciurile favoriților de câte ori poate.

Nu mai este niciun secret că  Boris Becker, fostul număr 1 mondial este un declarat al celor de la Bayern Munchen.

Milos Raonic, „catalan” de mic. Cel mai bun tenismen canadian este fanul celor de la FC Barcelona deși statura nu l-ar recomanda printre generația ultimului deceniu al catalanilor.

Feliciano Lopez este susținătorul celor de la Real Madrid încă din 2002 de la finala Champions League contra nemților de la Leverkusen.

Andy Murray nu este fanul echipelor mari, acesta declarându-și atașamentul pentru FC Hibernian. „Formația scoțiană nu tinde la performanțe majore astfel că dezamăgirile nu pot fi colosale”, își justifică Andy alegerea.

Caroline Wozniacki nu face excepâie de la regulă și este fana celor de la FC Liverpool. Atrasă de tradiția clubului și atașamentul fanilor, aceasta a declarat că a fost de multe ori pe Anfield pentru a-și vedea favoriții la lucru.

Cel mai carismatic jucător de tenis al generației sale, Nole Djokovic este fan AC Milan. Acesta a avut ocazia să dea lovitura de start de pe San Siro la un meci din urmă cu câțiva ani contra celor de la Real Madrid.

Faptul că Rafa Nadal este fan Real Madrid nu mai reprezintă o noutate. Încă din perioada galactică, acesta și-a manifestat atașamentul pentru clubul blanco.

Elvețianul Roger Federer și-a păstrat legăturile autohtone și preferințele din copilărie în materie de fotbal. Poate cel mai cunoscut fan al celor de la FC Basel, R.F. a purtat în multe ocazii însemne ale clubului favorit înaintea sau după jocurile de la turnele ATP.

Dominic Thiem, unul din cei mai apreciați jucători de tenis ai momentului pare pregătit să ajungă în vârful ierarhiei mondiale în următorii ani. Fotbalistic vorbind, acesta este un fanatic susținător ale celor de la Chelsea Londra.