Schimbarea de antrenor de la Dortmund pare să fi echilibrat cel puțin atmosfera din cadrul lotului, jocul și rezultatele fiind încă departe de ambițiile Zidului Galben. Ancorată și în Europa League, Borussia nu l-a putut uita în afara listei pe Michy Batshuayi. Belgianul a marcat de trei ori în primele două meciuri în galben și negru, iar meciurile cu Atalanta îl găsesc pe atacant în formă maximă.

Pentru a-i face loc pe lista Uefa, Stoger a fost obligat să renunțe la un alt fotbalist, iar ghinionistul a fost fundașul central de 22 de ani venit de la Basel, Manuel Akanji. Totuși, jucătorul elvețian a răspuns cu un sarcasm fin și amuzant: „Eu joc doar în Champions League!”. Borussia a terminat pe locul trei grupa, în spatele lui Tottenham și Real Madrid, dar noul fundaș al Borussiei a jucat pentru Basel în toamnă în cea mai importantă competiție intercluburi.

Dacă tot am adus vorba de Batshuayi, trebuie menționat că belgianul a promis că va da gol cu Hamburg și va sărbători precum Aubameyang. 2-0 a fost scorul final, atacantul venit de la Chelsea deschizând scorul, într-o partidă în care Reus a revenit pe teren.

Articole recomandate

Lasă un răspuns