Swansea se afla într-o situație dramatică în acest sezon dar venirea lui Carlos Carvalhal pe banca trupei galeze a revitalizat situația.

Trei victorii, două egaluri și o singură înfrângere, acesta e bilanțul portughezului în Premier League până astăzi, deloc rău dacă ne gândim că le-a bătut pe Arsenal și Liverpool și au pierdut doar cu Tottenham.

Deși sportiv nu ar avea prea multe să-i reproșeze managerului echipei, cei din conducere au probleme cu factura de telefon pe care lusitanul a prezentat-o după prima lună pe Liberty Stadium.

„Consumi prea mult internet, folosești prea mult 4G” asta i-au reproșat conducătorii antrenorului, acesta apărându-se: „Am treaba multă la echipă și internetul merge prost la mine acasă, așa că folosesc 4G-ul oriunde merg”.

Nu ne gândeam că vom auzi de astfel de probleme în Premier League dar suprizele apar de oriunde. În cazul în care termină deasupra liniei, cred că cei din conducerea clubului galez vor plăti cu drag orice factură astronomică va mai apărea semnată cu numele antrenorului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns