Poate că ar trebuie să încep cu Tottenham. Despre ei ar trebui să fie. Sunt pentru prima dată în semifinale și istoria se scrie sub ochii noștri dar aleg alt debut. Pep a dat-o-n bară grav de tot. De ce să mă leg de golul anulat aiurea în prelungiri? La ce trupă și-a făcut pe Etihad, Guardiola trebuia să defileze contra unui Spurs plin de vânătăi.

N-aș spune că azi a pierdut Pep calificarea. Deși e impardonabil să iei 3 goluri acasă de la Tottenham, care nu-l are pe Kane în atac. Neverosimil. Turul a fost decisiv. Pep a încercat să păcălească fotbalul și primește ce a meritat. De cealaltă parte, Spurs s-a bucurat de joc. A câștigat echipa care a avut mai puțină presiune.

City a ratat un penalty în tur și a fost dezavantajată grav la golul de 5-3 dar în aceste momente a intervenit karma. Champions League nu e despre un 0-0 în deplasare și o victorie acasă. Această competiție se comprimă în zâmbetul lui Son de la golurile serii.

SON on fire! Sud-coreeanul ar trebui să fie pe lista cluburilor serioase în vară, iar Manchester United ar trebui să fie prima care licitează pentru el. Fundamental, astiaticul o califică pe Spurs în semifinale și se convertește într-un Modric mai mic al anului 2019.

Fără să se supună dorinței generale de a vedea un City-Juventus în semifinale, cei de la Spurs sunt fii unei anarhii fotbalistice. Fără să se evidențieze printr-o organizare tactică desăvârșită, Tottenham se răzvrătește în fața unui colos și merge mai departe, într-o anarhie totalitară contra Ajax-ului.

Jenant, Pep! Un dezastru care poate să o coste pe City și titlul, asta dacă nu trece repede peste șocul eliminării din Ligă.

Totul este despre Ajax în acest sezon. Ajax vrea să ajungă în finală și pentru asta trebuie să treacă peste băieții care s-au făcut mari și au plecat de acasă: Eriksen, Vertonghen, Alderweireld, Sanchez. O semifinală care se poate confunda ușor cu o finală de Europa League, nu pornește cu o favorită certă.

Articole recomandate

Lasă un răspuns