Mirel Rădoi a revenit pe teren alături de UEFAntasticii Stelei

 

Turneul de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor, a dat startul celei de-a noua ediții, iar foști fotbaliști importanți ai României sunt prezenți în competiție. Selecționerul de la Under 21, Mirel Rădoi este cel mai răsunător nume care s-a alăturat turneului.

Retraşi din activitate, Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Bănel Nicoliță, Bogdan Pătraşcu, Nae Constantin sunt sau au fost pe teren la Victory Cup Casa Pariurilor .Din această toamnă, odată cu startul celui de-al nouălea sezon Victory Cup, în competiție s-a înscris și actualul selecționer al naționalei de tineret, Mirel Rădoi dar și fostul stelist, Adrian Neaga. Aceștia vor face parte din echipa Old New Stars (fosta Pronostic Sportiv)  pentru care evoluează deja UEFAntasticii: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv.

“Pentru noi, Victory Cup este un motiv de a ne reîntâlni cu foştii colegi, prieteni de la Steaua sau de la alte echipe, de a face mişcare şi a ne ţine spiritul competiţional activ. Această competiţie este un loc potrivit pentru a face miscare, e foarte bine organizată şi în care îţi poti hrăni spiritul competiţional”, spune Petre Marin despre revenirea pe teren.

 

Ce este Victory Cup Casa Pariurilor?

Victory Cup este un campionat de minifotbal dedicat amatorilor de fotbal, ajuns la a noua ediţie şi care se desfăşoară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, în Bucureşti, la bază sportivă Smart Arena din zona Lujerului, Militari. În prezent, la Victory Cup sunt înscrise 78 de echipe, repartizate în trei ligi valorice, peste 1300 de jucători legitimaţi, toţi iubitori de fotbal, de sport, de mişcare. Din vara anului trecut, Victory Cup îşi desfăşoară activitatea sub egida Federaţiei de Minifotbal din Romania, ceea ce înseamnă că aria de selecţie pentru naţionala de minifotbal a Romaniei s-a extins şi asupra acestui campionat.

Cum se desfăşoară Victory Cup?

Editia a noua se desfăşoară în perioada august 2018 – februarie 2019, de luni până vineri, între orele 20:00-00:00. Sistemul de joc este format din cinci jucători de camp + un portar. Pe foaia de joc se pot înscrie maximum 12 jucători, 20 în lot, iar aceştia pot fi schimbaţi doar în perioadele de tlegitimări stipulate în regulament. Durata unui meci este de 40 de minute. Liga I este formată din 14 echipe, iar la sfârşitul sezonului, formaţiile situate pe locurile 13, 14 retrogradează direct. Liga a II-a este formată din două serii, câte 14 echipe, iar Liga a III-a se compune din alte două serii de 16 echipe.