Grupa Generațiilor

Generația extraordinară a Belgiei are obligația să demonstreze că poate să fructifice acest statut de favorită. Individual, Belgia este peste Anglia, de fapt, nu sunt multe echipe naționale care să rivalizeze cu aria fantastică de selecție.

Britanicii merg în Rusia fără multă experiență dar cu un tempo și o ambiție ieșite din comun. Alli nici nu se gândește la altceva decât Anglia în finala, chiar dacă tupeul său nu are fundament prea solid.

Panama îl are pe Penedo. Asta o face interesantă pentru publicul român. Tot in naționala statului Panama joacă si Armando Cooper, fostul jucător al Oțelului. Cea mai săracă și ieftină trupă de la turneul final din Rusia încearcă să se bucure de fiecare secundă petrecută alături de starurile Belgiei și Angliei, obiectivele sala fiind altele decât performanța.

Tunisia vine și ea la Cupa Mondială cu un fost jucător al ligii 1. Ben Youssef a reușit performanțe europene alături de Astra dar vine cu aceleași gânduri ca dinamovistul Penedo, într-o grupă imposibilă.

Anglia și Belgia vor oferi șocul grupei și unul din cele mai așteptate dueluri din Rusia. Ambele cu ambiții uriașe, dar în ipostaze diferite. Experiența și talentul belgienilor trebuie să fie mai presus de vigoarea și numele galonat al britanicilor.  De altfel, se întâlnesc doua din cele mai generoase echipe din Rusia, ambele strâns legate de Premier League, cel mai bogat campionat din lume.