Revine San Iker în La Liga?!

În presa internațională au apărut zvonuri care-l prezintă pe Iker Casillas îndreptându-se către La Liga de luna viitoare. Destinația?! Acesta ar urma să fie coleg cu Florin Andone și Costel Pantilimon, în eventualitatea în care atacantul și portarul echipei naționale nu vor alege să părăsească El Riazor din pricina minutelor puține pe care le primesc din partea lui Cristobal.

Așadar, Deportivo la Coruna pare dispusă să-i ofere lui Casillas revenirea în fotbalul spaniol la doi ani și jumătatea de la plecarea de pe Bernabeu. FC Porto nu-l mai dorește și nu emite pretenții financiare în schimbul unuia dintre cei mai buni portari ai ultimului secol. La finalul acestui sezon, San Iker va împlini 37 de ani, iar o revenire acasă înainte de retragere ar fi extrem de probabilă.

În vară, Deportivo a insistat foarte mult pentru aducerea lui Victor Valdes dar fostul portar al Barcelonei a preferat să renunțe la cariera de fotbalist, detaliu care nu pare exclus nici în cazul lui Casillas. Totuși, în cazul în care s-ar materializa această mutare, Deportivo și-a acoperi unul din posturile deficitare, pe rând Tyton, Ruben și Pantilimon gafând grav în ultimele luni. Rămâne de văzut și câtă motivație ar avea fostul căpitan al naționalei Spaniei care a câștigat de două ori Campionatul European(2008, 2012) și Cupa Mondială (2010).