Mai REUSește?!

Își mai aduce aminte cineva de Marco Reus?! Unul din cei mai talentați jucători germani ai ultimului deceniu a reluat pregătirile cu echipa și este așteptat debutul său în noul sezon în cel mai scurt timp. Rupt la finala Cupei Germaniei din mai contra lui Eintracht Frankfurt, căpitanul Borussiei este pe finalul recuperării, iar Zidul Galben așteaptă să-i strige numele, din nou. Pentru mijlocașul german Cupa Mondială din Rusia este marele pariu pentru 2018 după ce a ratat ultimele trei turnee finale din pricina accidentărilor.

Abia revenit după o ruptură a ligamentelor încrucișate, Marco Reus va reveni pe teren, cel mai probabil, la meciul din etapa viitoare pe care Dortmund îl are acasă cu Hamburg. Acesta va fi pregătit și pentru meciul european, de peste două săptămâni, pe care Borussia îl va disputa contra Atalantei.

Nu cred că și-ar dori cineva să fie în pielea lui Marco Reus și să se întrebe unde ar fi fost astăzi dacă fizicul nu i-ar fi atât de fragil. Pentru fanii galben-negri acesta va rămâne un idol, indiferent cum se vor derula evenimentele din cariera căpitanului.